Saturday, June 24, 2006


Adevarul este ca nu ne-am asteptat la asa ceva. Nu eram pregatiti nici cu mai multe haine, nici cu bani - noroc ca soacra a venit si ea la mare peste doua zile si ne-a mai adus una-alta. In ceea ce priveste concursul propriu-zis eram total nepregatiti, urma sa ne intrecem cu castigatoarele din judete, care toate aveau experienta de concurs, altele erau regulile, rochia nu se ridica nici ea la pretentiile unui astfel de concurs, in fine ... dar onoarea, surpriza si bucuria de a participa la un asemenea concurs au facut ca aceste probleme sa nu conteze.
In plus, a mai intervenit o noua problema, o coincidenta, o situatie ca-n filme. Reprezentanta Timisului s-a razgandit in ultima clipa si nu a mai vrut sa participe la concurs. Atunci, de comun acord, organizatorii au acceptat ca sotia mea sa reprezinte Timisul si pentru studente s-a organizat ad-hoc un nou concurs, deci in acel an au fost doua Miss Costinesti, la interval de o saptamana. ! Si culmea, si a doua Miss Costinesti era tot din Timisoara.
Concursul se numea "Concursul muncii, frumusetii si tineretii" - exact in aceasta ordine erau si criteriile de jurizare. Mai erau si probleme politice, reprezentantele minoritatilor importante, maghiara si germana, trebuiau obligatoriu sa fie printre premiate.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home